keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Puheenjohtajan kevättervehdys 2019

Moikka!

Vappu lähenee ja F-pistekin heräilee pikkuhiljaa lyhyiltä talvinokosilta uuden ja innokkaan hallituksen voimin!


F-pisteessä koettiin todellakin täystuuletus vanhan hallituksen eläköidyttyä. Tilalle saatiin kuitenkin onneksi monta uutta tekijää eikä syksyinen hätähuuto kaikunut tyhjille korville.


Itse lähdin mukaan F-pisteen toimintaan ennen kaikkea uusien haasteiden ja mukavien kokemusten pariin. Hallituskokemusta omasin onneksi jo etukäteen joten aivan tyhjästä ei joutunut puheenjohtajan vastuuhommiakaan aloittamaan, minkä lisäksi Emma ja muut ovat olleet aktiivisesti auttamassa meitä alkuun. Pääsemme rakentamaan melko omannäköistä järjestöä hyvälle pohjalle, ja tavoitteena olisikin saada F-pisteelle näkyvyyttä ja paljon uusia toimijoita, tehdä yhdessä kaikille turvallinen ja inspiroiva pienen kynnyksen järjestö. Ja olemme hankkimassa F-pisteelle oman ainejärjestölipun! Vapise, patriarkaatti.


Loppukeväästä ja vapun jälkeen(kin) F-pisteellä on aktiivisesti tapahtumia muun muassa viikottaisen leffakerhon ja alumni-illan merkeissä, unohtamatta uuden haalarimerkin suunnittelukilpailua. Vaikka ei osaisi itse piirtää yms., voi meille lähettää myös ideoita, löytyyhän hallituksesta myös graafisesti lahjakkaita yksilöitä (kuten allekirjoittanut, heh).


Tässä kevään tapahtumia:


Käsityökerho: Vappu-edition - Sunnuntai 28.4. klo 14 -> @ Keltsi/Mimesis


Vappubooli - Tiistai 30.4. klo 12 -> @ Sirkkala


Karaokeilta - Torstai 2.5. klo 20 -> @ Coco Loco


Hömppäleffakerho - Maanantai 6.5. klo 19 -> @ Teutorin Tossu (jatkuu läpi toukokuun!)


Taite-cup 2019 - TBA


Tulkaa rohkeasti tapahtumiin tutustumaan ja tunnustelemaan F-pisteen toimintaa, kaikki ovat tervetulleita vaikkeivat jäseniä olisikaan!Keväisin terveisin,

Juho
F-pisteen uusi puheenjohtaja, jonka kuva on sanakirjassa hajamielisyyden kohdalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti