maanantai 10. helmikuuta 2014

F-pisteen ja Q Unionin (ent. Homoglobiini) uusienilta 15.2

F-piste ja QU viettävät uusieniltaa lauantaina 15.2. klo 19 alkaen Mimesiksessä. Illan tarkoituksena on helpottaa uusien kasvojen tulemista mukaan toimintaan. Tapahtuman ideana on kuitenkin myös tutustuttaa F-pisteen ja QU:n ihmisiä toisiinsa, joten sekaan sopii, vaikka olisikin jo ollut toisen tai vaikka molempien järjestöjen toiminnassa mukana. F-piste ja QU ovat tehneet aiemminkin yhteistyötä, muun muassa mökkiretken muodossa, mutta yhteinen uusienilta on ensimmäinen laatuaan. Tapahtumassa on tarjolla alkoholitonta ja alkoholillista juomaa sekä pientä naposteltavaa.

F-piste on sukupuolentutkimuksen ainejärjestö Turun yliopistossa. Toimintaan ovat tervetulleita niin sukupuolentutkimuksen opiskelijat kuin kaikki muutkin feminismeistä sekä sukupuolen ja seksuaalisuuden problematiikasta kiinnostuneet. Homoglobiini on vuoden alussa vaihtanut nimensä Q Unioniksi todettuaan sen, entistä nimeä paremmin, kuvaavan jäsenistön ja toiminnan monimuotoisuutta. QU:n nettisivuilta lainaten: "Q union on Turun seudulla vakinaisesti tai tilapäisesti opiskeleville homoille, lesboille, biseksuaaleille ja transhenkilöille ja heidän ystävilleen tarkoitettu yhdistys". 
Mikäli olet kiinnostunut feministisestä ja/tai queerhenkisestä toiminnasta tai haluat muuten vaan pitää hauskaa hyvässä seurassa, niin tule ihmeessä mukaan!

Nähdään lauantaina!

Julia Valli

Mahdolliset kysymykset voi suunnata F-pisteen puheejohtajalle Jael Tuomiselle (jaaltu@utu.fi) tai F-pisteen tapahtuma- ja kulttuurivastaavalle Katri Aholaiselle (kailaho@utu.fi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti