keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kopot esittäytyvät!


F-pisteessä on kaksi koulutuspoliittista vastaavaa eli kopoa. Kopot toimivat linkkeinä oppiaineen ja opiskelijoiden välillä. Heihin voit olla yhteydessä, jos haluat kysyä esimerkiksi sukupuolentutkimuksen opinnoista, F-pisteen lukupiiritoiminnasta tai vaikka opintotukeen liittyvistä asioista.

Kopot osallistuvat kuukausittain oppiainekokouksiin, joissa muun muassa suunnitellaan opetusta. Kopoilla on tällöin mahdollisuus välittää opiskelijoiden toivomuksia ja palautetta sukupuolentutkimuksen henkilökunnalle. Mikäli sinulla on opiskeluun liittyviä ongelmia tai toivomuksia, etkä halua olla yhteydessä suoraan henkilökuntaan, voit ottaa yhteyttä F-pisteen kopoihin.

Kopojen tehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden yleisen hyvinvoinnin tiedusteleminen. Tavoitteena on järjestää vuosittain hyvinvointikyselyn, jolla pyrimme kartoittamaan oppiaineen ja ainejärjestön saavutettavuutta sekä opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksia yliopistolla. Lisäksi tarkoituksena on jossain vaiheessa järjestää palauteiltamat, jonne kaikki jäsenemme ovat tervetulleita mukaan kehittämään F-pisteen ja oppiaineen tomintaa.

Kopot järjestävät yhteistyössä muun hallituksen kanssa säännöllisesti opiskelua tukevaa tomintaa. Opintopisteitä kerryttävän lukupiiritoiminnan lisäksi järjestetään muun muassa kriittisiä iltamia ajankohtaisista aiheista sekä alumni-iltoja, joissa opiskelijat pääsevät tutustumaan alaltamme valmistuneiden henkilöiden työuriin ja etenemismahdollisuuksiin.

Alla F-pisteen kopojen esittelyt:

 Olen Julia Valli (juaval@utu.fi).
Opiskelen kolmatta vuotta kotimaista kirjallisuutta ja

sukupuolentutkimuksesta olen tehnyt perus- ja aineopinnot. Aloitin F-pisteessä vuonna 2012, jolloin toimin tapahtumavastaavana. Koulutuspoliittisen vastaavan tehtäviä hoidan nyt toista vuotta.

 
 
 
 
 
Olen Jael-Aleksis Tuominen (jaaltu@utu.fi). Pääaineenani olen opiskellut neljä vuotta kotimaista kirjallisuutta, ja aloittelen tällä hetkellä sukupuolentutkimuksen maisteriopintoja. Olen toiminut F-pisteessä vuodesta 2011 alkaen: ensimmäisenä opiskeluvuotenani toimin hallituksen kulttuuri- ja tapahtumavastaavana, toisen ja kolmannen vuoden olin F-pisteen puheenjohtajana ja nyt olen siirtynyt koulutuspoliittisen vastaavan tehtäviin. F-pisteen tominta on toisin sanoen tullut melko tutuksi, joten minuun voi olla yhteydessä melkein asiassa kuin asiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti