tiistai 12. syyskuuta 2017

F-pisteen syksy

Uusi akateeminen vuosi on vierähtänyt käyntiin, ja sen myötä myös F-pisteen toiminta. Palasimme edellisellä viikolla kesälomalta, ja meillä on vaikka mitä suunnitelmia tulevalle syksylle; lukupiiri, alumni-ilta, kulttuuriretkiä ja kiireetöntä yhdessä oloa - unohtamatta tietenkään jatkuvaa vallitsevien epätasa-arvoisten rakenteiden kyseenalaistamista ja yhteiskunnallisen sorron murskaamista. :)


Tiistaina 5.9. osallistuimme Tyyn avajaiskarnevaaleille, jossa jaoimme esitteitä ja karkkia, ja kerroimme kiinnostuneille F-pisteen toiminnasta. Kiitos kaikille, jotka pysähtyivät juttelemaan, toivottavasti näemme teidät pian F-pisteen tapahtumissa!

Joidenkin tulevien tapahtumien päivämääriä voi jo merkata kalenteriin. Monivuotisen perinteen mukaisesta F-piste on mukana Taite-kastajaisissa muiden taiteentutkimuksen ainejärjestöjen kanssa. Tänä vuonna kastajaiset järjestetään torstaina 28.9. klo 18. Odotamme innolla kaikkien uusien opiskelijoiden tapaamista.

Niin uudet kuin vanhatkin jäsenet ovat tervetulleita uusien iltaan tiistaina 3.10 klo 18. Uusien ilta pidetään näillä näkymin Mimesiksessä/Keltsillä. Tarjolla on paitsi feminististä seuraa ja keskustelua, myös syötävää ja juotavaa. Lisää infoa saapuu lähiaikoina sähköpostilistalle.

Muistutuksena vielä, että F-pisteen hallitukselle saa aina laittaa viestiä ja kysymyksiä niin F-pisteestä, sen toiminnasta kuin sukupuolentutkimuksesta ja sen opiskelusta yleensäkin. Sukupuolentutkimuksella ei ole tänä vuonna omia tutoreita, joten F-piste hoitaa tutorien velvollisuuksia parhaansa mukaan. Jos kaipaatte neuvoja tai tukea, kääntykää nopeasti F-hallituksen puoleen. Sähköpostia meille voi laittaa osoitteeseen f-hallitus@lists.utu.fi, ja jokaisen hallituksen jäsenen oma sähköpostiosoite löytyy F-pisteen nettisivuilta.

Ihanaa syksyä kaikille, ja nähdään pian F-pisteessä!


-Emma Rantatalo
F-pisteen pj​Ei kommentteja:

Lähetä kommentti