tiistai 30. huhtikuuta 2013

On siis kevät


F-pisteen blogi jää tänään kesätauolle, mutta tämän kevään juhlat ei ole onneksi vielä juhlittu.

Huomenna 30.4. vietämme vappua Homoglobiinin ja Turun transryhmän kanssa Setan toimistolla (Rauhankatu 1 c 2 B 22) klo 16.00 eteenpäin. Siirrymme 17.30 viereiselle Taidemuseonmäelle lakitustilaisuutta varten ja sieltä takaisin Setan toimistolle noin klo 19-19.30. Tarjolla on boolia, simaa sekä paljon makeita ja suolaisia herkkuja.

Tiistaina 7.5. lähdemme käymään Tukholmassa. Käymme tutustumassa ainakin Fotografiskaan, ja tapaamme mahdollisesti myös paikallisia feministejä. Takaisin Turkuun saavumme tortaiaamuna 9.5.

Keskiviikkona 15.5. klo 11-14 painamme paitoja Mimesiksessä. Paidat on pääasiassa tarkoitettu TaiteCup-peliin, mutta mukaan voi tulla myös oman t-paidan kanssa.

Sunnuntaina 19.5. klo 14.30-19.00 pelaamme jalkapalloa muiden taideaineiden opiskelijoiden kanssa Samppalinnan kentällä. Joukkueessa on vielä tilaa, joten jos haluat mukaan, ota yhteyttä TaiteCup-vastaavaamme Annina Välimäkeen anelval@utu.fi .

Kevätlukukautemme päättyy 20.5. pidettävään hallituksen kokoukseen. Tapaamme tuolloin Mimesiksesä kello 18.00 ja suunnittelemme hyvinvointikyselyä. Myös jäsenistömme on tervetullut mukaan!

Vaikka virallista ohjelmaa ei tämän jälkeen ennen syksyä olekaan, niin me toivottavasti nähdään Helsinki Prideillä viikolla 26.

Hyvää kesää!


Jael Tuominen
F-pisteen puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti