keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Paluu kesätauolta

F-piste on nyt palannut kesälomalta ja aloittaa tuttuun tapaan toimintansa hallituksen kokouksella. Kokous pidetään keskiviikkona 11.9. klo 16-18 Mimesiksessä, ja myös jäsenet ovat tervetulleita mukaan. Suunnitteilla on uusieniltamat, jo perinteeksi muodostuneet kriittiset iltamat, kulttuuripiirin tapaamiset ja monenmoiset illanistujaiset. Lisäksi jaamme blogivuoroja ja vaihdamme kesäkuulumisia.

Haemme uusia toimijoita hallitukseen, sillä muutama hallituksemme jäsen on valmistunut kevään/kesän aikana. Tarjolla on ainakin kopon (koulutuspoliittisen vastaavan), tiedottajan ja kulttuurivastaavan paikka, mutta voit halutessasi tulla valituksi muuhunkin tehtävään. Voimme myös hoitaa yhdessä kaikkia tehtäviä, jos se tuntuu helpommalta. Aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä perehdytämme uudet toimijat heidän tuleviin hallitustehtäviinsä. Toisin sanoen myös ensimmäisen vuoden opiskelijat ovat erittäin tervetulleita mukaan!

Kesän aikana F-piste osallistui Homoglobiinin järjestämälle kesäleirile ja Pride-kulkueeseen. Oman järjestömme lisäksi edustimme kulkueessa TYYtä. Tämän lisäksi keräsimme nimiä Tahdon2013-kampanjaan. Virallista toimintaa leirin lisäksi kesälomalla ei kuitenkaan ollut, joten nyt odotamme innolla syksyn tapahtumia ja jäsenistömme tapaamista.

F-pisteen jäseneksi voit liittyä osoitteessa http://tyyala.utu.fi/f-piste/

Mikäli haluat tulla mukaan hallitustoimintaan, niin ota yhteyttä minuun (jaaltu@utu.fi) tai ilmesty ensimmäiseen kokoukseemme kertomaan itsestäsi.

Tervetuloa mukaan!

Jael Tuominen
F-pisteen puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti