maanantai 16. syyskuuta 2013

F-pisteen kulttuurisyksy 2013

F-piste pyörittää syksyllä 2013 omaa kulttuuripiiriä, joka kokoontuu noin kerran kuukaudessa tai tarpeen ja tarjonnan mukaan erilaisten kulttuuririentojen merkeissä. Kulttuuripiirin tapaamisissa voidaan vierailla esimerkiksi elokuvissa, teatterissa tai taidenäyttelyssä. Kaikki kiinnostuneet ovat sukupuolesta, iästä tai statuksesta riippumatta tervetulleita mukaan. Kulttuurin tulee mielestämme olla jokaisen saavutettavissa myös rahatilanteesta riippumatta, joten pyrimme tarjoamaan kaikille osallistujille mahdollisuuden päästä vierailemaan kulttuuritapahtumissa huokeaan hintaan.

Kulttuuripiiriin ei ole sitovaa ilmoittautumista, vaan mahdolliset ilmoittautumiset tehdään kullekin kokoontumiskerralle erikseen. Osallistua voi vaikka joka kerralle tai ajan ja kiinnostuksen mukaan valikoiden. Kustakin osallistumiskerrasta saa myös merkinnän opiskelijan kulttuuripassiin, joten osallistuminen on paitsi hauskaa, myös hyödyllistä! Piirin kokoontumisajoista ja ohjelmasta tiedotetaan F-pisteen sähköpostilistalla, Facebook-sivulla sekä tietenkin täällä F-blogissa. Myös kaikenlaiset piirin tulevaa ohjelmaa koskevat ideat, vinkkaukset ja ehdotukset otetaan ilolla vastaan.


Tämän syksyn ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 19.9., jolloin mennään porukalla katsomaan elokuvaa My Life with Liberace. Näytös alkaa klo 12.40, mitä ennen tavataan Kinopalatsin (Kauppiaskatu 11) edessä klo 11.40. Tulostaan voi ilmoittaa ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen f-hallitus (ät) utu.fi. Erityisesti yhteyttä kannattaa ottaa, jos ei pääse paikalle vielä kokoontumisaikaan, mutta ennättää kuitenkin itse näytökseen. Lipun hinta on 6.50€, josta F-piste hyvittää 2€ takaisin.


Tervetuloa nauttimaan kulttuurisyksystä F-pisteen seurassa!Kia Andell

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti