maanantai 12. tammikuuta 2015Hyvää uuden vuoden alkua kaikille!

F-piste järjestää tiistaina 20. tammikuuta kello kuudesta alkaen Mimesiksessä palaute- ja perehdytysiltamat kaikille hallitustoiminnasta kiinnostuneille. Illan aikana kerrataan edellisen hallitusvuoden kulkua sekä jaetaan tietoa ja kokemuksia eri hallitusviroista. Tapahtuma on jäsenistölle avoin ja siis myös uudet toimijat tai toiminnasta kiinnostuneet ovat hyvin tervetulleita mukaan!

F-pisteen tapahtumat (kriittiset iltamat, kulttuuripiiri, sopo-illat, sitsit, alumni-illat jne.) ovat aina avoimia jäsenistölle. Tapahtumista tiedotetaan sähköpostilistan lisäksi Facebookissa ja usein myös täällä blogissa. Ainakin loppusyksystä tiedotus jäi toisinaan vähän viime tinkaan, mutta pyrimme parantamaan tapamme. Jos tiedotuksen, teemojen tai tapahtumien tavoitettavuuden kanssa on ongelmia, meihin voi/saa/pitää olla yhteydessä. Haluamme kehittää toimintaamme paremmaksi ja olemme aina avoimia uusille ideoille. Also if there is a need for translations, please let us know!

Lukupiiritoiminnan pyrimme aloittamaan helmikuussa. Paikkana on tuttuun tapaan Mimesis, mutta tapaamisia voidaan järjestää myös muissa lokaatioissa jos tarve vaatii. Tiedotamme lukupiiristä, sen suoritustavasta ja opintopistemäärästä tarkemmin myöhemmin, mutta mielipiteitä, kommentteja ja ehdotuksia voi esittää jo nyt vaikka kommenttiboksiin tai sähköpostitse (f-hallitus@lists.utu.fi).

Muistuttaisin kaikkia myös mahdollisuudesta saada opintopisteitä akateemisista blogiteksteistä. Vähintään kahdesta akateemisesta bloggauksesta voi saada opintopisteen. Kuitenkin, blogiin voi/saa/pitää kirjoittaa myös kevyemmistä aiheista ja kevyemmällä otteella jos siltä tuntuu. Vaikkapa feministisen median ja popkulttuurin analysointi eri näkökulmista olisi kiinnostavaa. Aihe on vapaa, kuten blogin teksteistä huomaa! Tekstejä voi lähettää osoitteeseen fpisteblog@gmail.com tai blogivastaavan omaan osoitteeseen tilini.at.utu.fi.

Hallituksen tämän vuoden ensimmäinen kokous pidetään torstaina 22. tammikuuta klo 16-18 Mimesiksessä.


Tiina Nissinen
F-pisteen uusi puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti