torstai 29. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

En voinut vastustaa kiusausta aloittaa tämä päivitys tuollaisella karmealla kliseellä, sillä se pitää F-blogin suhteen (ainakin osittain) paikkansa. F-pisteen blogivastaavan pesti on mennyt täksi vuodeksi eräälle ihanalle fuksille, joka ei tiedä oikein mistään vielä mitään, mutta on erittäin innokas oppimaan ja säheltämään niin paljon kuin jaksaa. (”Jee!”)

Tiedän mistä puhun, sillä olen tämä kyseinen henkilö. Minun nimeni on Anna, ja olen mediatutkimuksen pääaineopiskelija. Vahvan kiinnostuksen myötä aloitin heti syksyllä jo sukupuolentutkimuksen sivuaineena, ja liityin F-pisteeseen. Uusien illan jälkeen tykästyin kovasti F-pisteen porukkaan, ja pienen pohdinnan jälkeen päätin mennä mukaan hallitustoimintaan, tekemään "jotain pientä". Tässä sitä nyt ollaan, moderoimassa tätä blogia. Tarkoituksenani on jossain vaiheessa hiukan uudistaa blogin ulkoasua, kunhan ehdin, ja tuttuun tapaan lisäillä kirjoituksia joka viikko, toivon mukaan maanantaisin. Selvästikään maanantai-tavoite ei aina täyty, köh, kuten allekirjoittanut heti näyttää. Kiireisen opiskeluntäyteisen viikon ja sitä seuranneen tappavan flunssan seurauksena kirjoitan tätä nyt teemuki vieressäni vällyjen alla.


Kuten puheenjohtajamme Tiina viime päivityksessään kertoi, ovat kaikenlaiset blogin aiheisiin liittyvät tekstit tervetulleita tänne. Tyyli on täysin vapaa, ja blogin aiheita ovat esimerkiksi sukupuoleen, seksuaalisuuteen ja tasa-arvoon yleisesti liittyvät asiat. Jos ideoita on, niin rohkeasti vaan laittamaan viestiä! Kaikenlaiset kirjoitukset ovat enemmän kuin tervetulleita. (Edellisessä päivityksessä mainittuihin opintopisteisiin tähtäävien tekstien täytyy kuitenkin olla akateemisia.)
Ja jos ei kirjoittaminen nappaa, niin jäseneksi F-pisteeseen voi tulla kuka vaan kiinnostunut, mihin aikaan vain! Lisätietoja ja aikatauluja järjestämistämme tapahtumista löytyy täältä blogista, F-pisteen kotisivuilta ja F-pisteen Facebook-sivuilta, kunhan aikataulut kevään suhteen saadaan lyötyä lukkoon. Eli ihan pian varmastikin. Tai ainakin kohta!

Kaikenlaiset kysymykset, terveiset, risut ja ruusut sekä muut asiat F-blogiin tai F-pisteeseen liittyen voi lähettää kommenttikentän kautta tai sähköpostilla osoitteeseen
fpisteblog@gmail.com.

Kuumehoureisin terveisin,

Anna Akkanen,
F-pisteen blogivastaava
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti