tiistai 10. helmikuuta 2015

Sopo/tiedottaja esittäytyy


Hei vaan kaikille! Minun nimeni on Anniina, pääaineeni on musiikkitiede. F-pisteen toiminnassa olen ollut mukana vuoden 2014 alusta, viime vuonna toimin hallituksen sihteerinä. Tänä vuonna olen F-pisteen sosiaalipoliittinen vastaava, tuttavallisemmin "sopo". Tehtäviäni ovat mm. henkilökunnan tai muiden opiskelijoiden kanssa tulleiden ongelmien selvittäminen ja niissä auttaminen, ja avuntarvitsijan ohjaaminen oikean tahon luokse. Opiskelijat voivat ottaa minuun yhteyttä, jos heillä on hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä ja/tai ongelmia (yhteystiedot löytyvät: http://tyyala.utu.fi/f-piste/fallitus.php). Hyvinvointikyselyn laatiminen on myös yksi sopon tehtävistäni, joka toteutetaan todennäköisesti tämän kevään aikana. Myös tapahtumien järjestäminen, joissa opiskelijoilla on mahdollisuus tavata toisiaan, on yksi työtehtävistäni. Kevään ensimmäinen sopoilta onkin tulossa pian, josta kerron lisää myöhemmin.

 

Sopoilun lisäksi olen myös F-pisteen tiedottaja. Päätehtäväni on aktiivinen tiedottaminen mm. tapahtumista, hallituksen kokouksista, opintoihin liittyvistä asioista ja F-blogissa julkaistuista uusista postauksista. Tiedottaminen tapahtuu pääosin F-pisteen postituslistan kautta. Pidän huolen siitä, että tiedottaminen on aktiivista, ja varsinkin tulevista tapahtumista tiedotetaan hyvissä ajoin. F-pisteen jäseneksi ja sähköpostilistalle pääset liittymään osoitteessa: http://tyyala.utu.fi/f-piste/liity.php Jäsenyys ja liittyminen on täysin ilmaista.

       

Käytänkin blogivuoroni lopun tiedottaakseni tulevasta sopoillasta: F-pisteen kevään ensimmäinen sopoilta järjestetään tiistaina 24.2. Mimesiksellä (Sirkkalan kasarmin pihalla oleva keltainen puurakennus), klo 18 alkaen. Luvassa on rentoa hengailua, vohvelien paistoa ja leffan katselua. Tervetuloa!

 

Anniina Kauppinen,

Sosiaalipoliittinen vastaava ja tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti