sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Hei,
ja hyvää alkanutta vuotta F-pisteen tuoreen hallituksen puolesta!

Aloitan helmikuun blogivuorot omalla esittäytymiselläni, koska olen vuodelle 2016 valittu koulutuspoliittinen vastaava eli ”kopo”. Toivon että tämä tieto leviää myös F-pisteen muiden jäsenien keskuuteen, jotta pystyn mahdollisimman hyvin täyttämään tehtäväni oppilaiden, oppiaineen ja opettajien välisenä linkkinä. Minulle voi vuoden aikana aina lähettää sähköpostia opiskeluun ja opintoihin liittyvistä kysymyksistä, antaa palautetta kursseista tai muusta erityisesti sukupuolentutkimukseen liittyvästä tai kertoa esimerkiksi, jos jokin tuntuu hankalalta. Tai jos bongaat minut yliopistolla, tule vain rohkeasti kertomaan jos jokin askarruttaa, sillä kopona vien viestiä mielelläni eteenpäin ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua. Oppilaiden palaute ja hyvinvointi on erittäin tärkeää myös yliopistolle ja on toivottavaa, etteivät opinnot keskeydy turhaan esimerkiksi uupumuksen, motivaation puutteen tai turhautumisen takia.

Sitten hieman itsestäni! Nimeni on Paula Mäkinen ja olen kolmatta vuotta opiskelemassa Turun yliopiston humanistisessa tiedekunnassa pääaineenani musiikkitiede, rakkaana sivuaineena sukupuolentutkimus. Jäin heti peruskurssilla koukkuun sukupuolentutkimukseen, sillä se tuntui vastaavan kaikkea sitä mitä olin halunnut palavasti opiskella, mutta en oikeastaan edes tiennyt olevan oppiaineena. Tällä hetkellä perusopinnot ovat kasassa ja aineopinnot hyvässä vauhdissa. Erilaisista sukupuolentutkimuksen kursseista on siis kokemusta ja lisää hankin kasvavalla innolla. Tämän lisäksi minut saattaa joskus bongata yliopistoliikunnan tunneilta, sillä toimin siellä tarvittaessa sijaisena. Muutenkin suosittelen yliopistoliikunnan monipuolista tarjontaa opiskelujen oheen. Kun sporttailee välillä, jaksaa paremmin!

Koska musiikki on erittäin lähellä sydäntäni, vielä muutama sana musiikkiharrastuksistani. Soitan rumpuja tällä hetkellä Malestain -nimisessä bändissä, jonka materiaalia voi käydä vilkaisemassa esimerkiksi tästä linkistä. https://www.youtube.com/watch?v=X2Riwtzmhvg Kitaran varresta voi myös bongata F-pisteen tiedottajan, Anniinan! Bändimme on tauolla kevään ajan, mutta kesällä toivottavasti taas rokataan! Jos joku kiinnostui enemmän, maistiaisia voi kuunnella EP:ltä Real Life, Real Thing, Real Disorders, jota saa minulta tai Anniinalta. Meillä on myös tekeillä uutta materiaalia hieman karsitulla kokoonpanolla.

Musiikkiin ja muuhun taiteiluun liittyen F-pisteellä olisi tarkoituksena järjestää vuoden aikana hauskoja ja sopivan kantaaottavia tapahtumia kuten leffa-, keskustelu-, open mic- ja bändi-iltoja joten pysykää kuulolla täällä ja Facebook-sivuillamme!

Iloa alkaneeseen vuoteen!


T. Paula, F-Pisteen kopo
painma@utu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti