keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Puheenjohtajan syystervehdys 2018

Tervehdys F-pisteläiset!

Aika potkaista taas lukuvuosi käyntiin toden teolla, ja mitkäs sen paremmat tavat se tehdä kuin osallistuminen Taite-kastajaisiin ja F-pisteen uusien iltaan.

Nyt siis kalenterit esille:

Taite-kastajaiset, F-pisteen rasti Baaribaarissa torstaina 20.9. klo 18

Uusien ilta perjantaina 28.9. klo 18​, paikkana Mimesis/Keltsi/Keltainen puutalo Sirkkalan pihalla. Kuten perinteisesti, luvassa syötävää, juotavaa, puhetta feminismeistä ja lemmikeistä sekä maailmanparannusta.

Lisäksi äärimmäisen tärkeä asia:

F-PISTE KAIPAA KIPEÄSTI UUSIA HALLITUSLAISIA ENSI KAUDELLE!

Nyt on sellainen tilanne, että koko F-pisteen hallitus on jäämässä eläkkeelle. Aikamme yliopistolla on käymässä päätökseen, ja toivomme, että uusi sukupolvi astuu esiin jatkamaan F-pisteen perinnettä avoimesti feministisenä, tiedostavana ja sortoa vastaan taistelevana ainejärjestönä. Tarvitsetko opintopisteitä? Työkokemusta? Lisäansioita ceeveehen? Hyvää seuraa mielenosoituksiin tai vain yleiseen hengaukseen? Vegaanista kakkua? Mahdollisuuden vaikuttaa sukupuolentutkimuksen oppiaineiseen, kuten kursseihin, tenttikirjoihin ja opintoihin noin yleisesti? Jos vastasit pariin edellisistä kysymyksistä kyllä, F-piste on sinulle oikea paikka. Meistä kaikista nykyisistä F-hallituslaisista olisi ihan mahtavaa nähdä toiminnan jatkuvan, ja olemme murtuneita, mikäli ensi vuodelle ei saada kasaan hallitusta. Vaikka järjestötoiminnan jäädyttäminen onkin aika helppoa, sen uudelleen herättäminen on sitten taas melkoista tuskaa, joten olisi parempi saada toiminta jatkumaan ilman jäädyttelyä. Toivomme, että F-piste vaikuttaa kampuksella jatkossakin, ja juuri sinä voit auttaa F-pistettä eteenpäin!

Liity siis alkajaisiksi F-pisteen sähköpostilistalle (ohjeet nettisivulle), pistäydy tapahtumissa ja liity jäseneksi, ja saavu vähintäänkin syyskokoukseen ilmaisemaan mielenkiintosi hallituspestistä. Hallitus tarvitsee monta innokasta toimijaa, ja vanha hallitus perehdyttää uuden hommiin. Ei siis pelkoa, vaikkei hallitushommista olisikaan aiempaa kokemusta - tärkeintä on halu jatkaa F-pisteen perintöä.

Ei myöskään haittaa, vaikka ensimmäinen uusien ilta ei sopisikaan kalenteriisi -- tulemme tänä syksynä keskittymään rekrytointiin, ja järjestämme uusien iltoja pitkin syksyä. Osallistua saa niin moneen kuin suinkin ehtii. :D

Toivottavasti nähdään pian!

Terkuin Emma
F-pisteen hallituskahmija 1/6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti