keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Puheenjohtajan kevätterveiset!

Tervehdys armaat F-jäsenet,

Tänään keräännyimme hallituksen kanssa Porttiin pyöreän pöydän ympärille ja pidimme kevään viimeisen kokouksen. Nyt on siis pikkuhiljaa aika painua kesälaitumille (tai kesätöihin, tai harjoitteluun, tai tekemään gradua, tai potemaan eksistentiaalista ahdistusta), ja pitää taukoa niin blogissa kuin aktiviteettien järjestämisessäkin. Tämä kevät on ollut äärimmäisen mukavaa aikaa; olemme tavanneet tuoreita jäseniä ensimmäistä kertaa ja vaihdelleet kuulumisia pidempiaikaisten jäsenten kanssa (olette parhaita!), kokoontuneet säännöllisesti F-pisteen gradulukupiirin merkeissä (vielä suuri kiitos kaikille osallistuneille; keskustelu oli loistavaa, mielipiteenne ja analyysinne ensiluokkaista!), käyneet elokuvissa, pelanneet lautapelejä, tehneet yhteistyötä muiden taite-aineiden kanssa, ja ehkä istuneet yhdessä myös joillain sukupuolentutkimuksen kursseilla. Toivottavasti ensi syksystä tulee vähintään yhtä hieno, ja toivomme, että mahdollisimman moni myös innostuu liittymään mukaan hallitustoimintaan.

(Täytynee jo nyt ilmoittaa, että vuoden lopussa todella moni vanha hallituskonkari on valmistumisen myötä eläköitymässä, ja hallituksesta on vapautumassa monia paikkoja upouusille toimijoille. Kannattaa siis liittyä sakkiin, olipa kiikareissasi hyvä seura, uudet näkökulmat, työelämävalmiudet tai opintopisteet.)

Emme kuitenkaan hiljene olemattomiin kesän ajaksi. Ensinnäkin, lauantaina 26.5. kokoonnumme Kupittaan palloiluhallille seuraamaan Roller Derbyä. Turnauksessa mukana ovat Turun ikioma Dirty River Roller Derby, Kouvola Roller Derby, Kallio Rolling Rainbow ja Tampere Roller Derby. Pakko hehkuttaa, että hallituksemme kulttuurivastaava kuuluu Turun joukkueen riveihin!

Päätimme myös realisoida uudelleen viime kesän fiktiivisen fiktio-lukupiirin, ja olemme hallituksen kanssa, jäsenistön palautteen avulla, valinneet luettavat opukset joskin muutkin suositukset ja ehdotukset ovat tietysti tervetulleita! Kesä- , heinä- ja elokuun aikana syvennymme näillä näkyminen kolmeen suomalaiseen romaaniin. Lukulistalta löytyvät Pajtim Statovcin Tiranan sydän, Tove Janssonin Reilua Peliä ja Anni Saastamoisen Depressiopäiväkirjat. Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen f-hallitus@lists.utu.fi, niin pääsemme sopimaan hyvistä tapaamisajankohdista ja -paikoista.

Ja lopuksi vielä pakko varoittaa… Tiedän, että kaikki ovat jo täysin kyllästyneitä jatkuviin viesteihin GDPR-tietosuoja-asetuksesta (hitto mikä sanahirviö), mutta valitettavasti kyseinen asetus vaikuttaa myös F-pisteen jäsenrekisteriin… Siitä saatte sähköpostia näinä päivinä. Anteeksi jo etukäteen.

Keväisin terveisin,

Emma
F-pisteen pj, joka unelmoi Vesilaitoksen läheisen auringonkukkapellon kukinnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti