tiistai 14. tammikuuta 2014

Uuden hallituksen esittely ja muuta ajankohtaista


F-piste on nyt palannut joulutauolta ja uusi hallitus aloittanut toimintansa. Ensi viikolla saatte tietää viimevuotisen hyvinvointikyselyn tulokset ja sen jälkeen vähän kevään toiminnastamme. Näin alkuun haluan kuitenkin esitellä uuden hallituksemme:

 
Hallituksen sisäiset virat

Puheenjohtaja: Jael Tuominen
Varapuheenjohtaja: Tiina Nissinen
Koulutuspoliittiset vastaavat: Julia Valli ja Tiina Nissinen
Sosiaalipoliittinen vastaava: Leena Rinne
Sihteeri: Anniina Kauppinen
Tiedottaja: Leena Rinne
Kulttuuri- ja tapahtumavastaava: Katri Aholainen
Tapahtumavastaava: Jenni Rapo
Talousvastaava: Minna Hannula
Myyjäis-, kahvitus- ja tilavastaava: Emma Uola

 
Hallituksen ulkopuoliset virat

Verkkosivuvastaava: Kia Andell
Blogivastaava: Jael Tuominen
Twitter-vastaava: Annina Välimäki 

 
Kevään toimintaan voit vaikuttaa jättämällä kommentin blogimme kommenttiboksiin tai osallistumalla seuraavaan kokoukseemme, joka pidetään 27.1.14 klo 20-22 Mimesiksessä.
 
Lisäksi haluan muistuttaa mahdollisuudesta kirjoittaa blogiimme. Voit lähettää meille (fpisteblog@gmail.com) esimerkiksi oppimispäiväkirjastasi, kandistasi tai gradustasi muokkaamasi tekstin. Vaihtoehtoisesti tekstisi voi olla kirja-, teatteri- tai elokuva-arvostelu, mainos feministisestä tapahtumasta tai vaikkapa kannanotto johonkin ajankohtaiseen aiheeseen. Voit myös julkaista omia runojasi tai muita lyhyehköjä kaunokirjallisia tekstejä. Ainoa toivomuksemme on, että tekstisi käsittelee jollain tasolla feminismejä tai sukupuolen ja seksuaalisuuden problematiikkaa.

Jäseneksemme voit liittyä osoitteessa http://tyyala.utu.fi/f-piste/. Se on maksutonta ja tarkoittaa käytännössä sitä, että liityt sähköpostilistallemme ja saat tiedotteita tulevista tapahtumistamme.

 
Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Jael Tuominen
F-pisteen puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti