perjantai 22. joulukuuta 2017

F-pisteen puheenjohtajan loppuvuoden terveiset

Hei ystävät,

Vuosi 2017 lähestyy loppuaan, ja F-pisteen on aika jäädä hetkeksi joulutauolle. Käytän kuitenkin vuoden viimeisen blogivuoron kiittääkseni teitä kuluneesta vuodesta. Kiitos ihanille hallitustovereilleni, jotka ahkeruudellaan ja loputtomalla luovuudellaan tekevät F-pisteen arjesta mahdollista, sekä kiitos teille loistaville jäsenille, jotka osallistutte toimintaamme; seuraatte sähköpostilistaamme, luette ja kirjoitatte blogiin, tulette seuraksemme elokuviin ja taidenäyttelyihin, luette lukupiirimme valitsemia kirjoja ja keskustelette niistä kanssamme, ja päihitätte meidät lautapeleissä. Ilman teitä F-pisteen pyörittämisessä ei olisi järkeä. On hienoa, että voimme tarjota tukea toisillemme yliopistossa, opintojen haasteissa ja sukupuolentutkimuksen kysymyksissä. 

Ensi vuoden alusta F-pisteessä aloittaa uusi hallitus, joskin minulla on kunnia jatkaa F-pisteen puheenjohtajana toisen kauden verran. Nyt, kun olen jo hieman ehtinyt tottua puheenjohtajan pestiin, toivon, että ensi vuodesta tulee vielä edeltäjäänsäkin parempi. Jotain olemme jo hallituksen kanssa vuoden alkuun suunnitelleet: tammikuussa odotettavissa on uusien ilta, opintopisteitä kartuttavan lukupiirin kokoontuminen ja sukupuolentutkimus työelämässä -paneeli-iltama. Toivottavasti näemme niissä! Tapahtumien päivämäärät lähetetään sähköpostilistalle ja julkaistaan Facebook-sivullamme ja Instagramissa heti, kun palaamme yliopistolle, mutta sen verran voimme jo paljastaa, että 23.1. kannattaa varata kalenterista työelämäpaneelia varten. :)

Muistuttaisin vielä, että hallituksemme on aina avoin uusille tekijöille ja suunnittelijoille. Haluamme F-hallituksen kanssa tarjota parasta mahdollista opastusta sukupuolentutkimuksen opiskelijoille, ja onnistumme siinä ainoastaan siten, että kuuntelemme teitä jäseniä. Meille saa lähettää aina sähköpostia osoitteeseen f-hallitus@lists.utu.fi, ja tällä hetkellä on lisäksi käynnissä hyvinvointikysely, jonka pohjalta rakennamme entistä parempaa F-pistettä. Kyselyyn pääset tästä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5pqDdtEer2Bta9xL4KFIaIe7FCBETFlztwPwNCx35iik9JA/viewform , ja kaikkia vastauksia tarkastellaan anonyymeinä. Jättämällä sähköpostiosoitteen osallistut kuitenkin arvontaan, jossa on jaossa kaksi kahden leffalipun sarjaa. Odotamme innokkaasti palautettanne!

Valoisaa vuoden loppua!

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti