perjantai 7. syyskuuta 2012

Tervetuloa takaisin F-blogin pariin!

Kesän aikana jäsenemme ovat olleet kukin tahoillaan kanamunien heittelyn kohteena Pride-kulkueessa, feministisen taiteen museossa Washinton DC:ssä, suunnittelemassa sukupuolentutkimukseen uutta opetusta ja pääsykoekirjaa, NYTKIKSEN kokouksissa ja vaikka missä. Nyt on kuitenkin syyskuun kunniaksi aika palata kampukselle ainejärjestötoiminnan viralliseen pyörittämiseen.

Paitsi blogi myös toiminta on vihdoin taas alkanut. Maanantaina 10.9 menemme kokeilemaan Roller derbyä. Perjantaina 14.9 mennään B-galleriaan katsomaan miten feminismi ja kaksikielisyys liittyvät toisiinsa. Samalla reissulla tsekataan Kirjakahvilan Lutkatunnelmissa! –näyttely, lauletaan feministikaraokea ja vaihdetaan kesäkuulumisia. Tarkemmat aikataulut löydät nettisivuilta, sähköpostilistalta ja uudelta facebook-sivultamme.

Lisäksi vierailemme Osaava Nainen -messuilla Nytkiksen kuntapoliittisessa seminaarissa 13.10. ja Tampereella Naistutkimuspäivillä 16. - 17.11. Syksyn mittaan järjestetään alumni-ilta, johon voi tulla kuuntelemaan, millaisia työmahdollisuuksia sukupuolentutkimuksen opinnot mahdollistavat. Kriittisten iltamien aiheena on feministit kuntapolitiikassa. Lukupiirikin jatkuu edelleen. Ensimmäisenä kirjana luemme Michel Foucault’n Seksuaalisuuden historian. Lisäksi yritämme saada joulukuuksi vetäjän feministiselle itsepuolustuskurssille.

Koska feministiksi kasvaminen on kauneinta elämässä, tutustumme innolla myös uusiin opiskelijoihin johdantokurssin aikana ja kastajaisissa. 

Marraskuussa on syyskokouksen aika. Silloin F-pisteelle valitaan uusi hallitus vuodeksi 2013. Jos olet siis kiinnostunut hallitustoiminnasta, niin silloin on hyvä sauma päästä mukaan! 

Sitä ennen ihanaa ja virikkeistä alkanutta syksyä kaikille feministeille! Tulkaa mukaan toimintaan, nauttikaa, emansipoitukaa ja voikaa hyvin!

Janica Rantanen, F-pisteen puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti